top of page

Little sprout, big dreams



Cijelo proljeće i ljeto dala sam se prirodi i cvijeću. Nisam bila redovna u pisanju, no slijedi period u kojem ću obraditi mnoge teme koje su se otvorile tijekom ljeta.


Pored redovnih poslovnih i obiteljskih obaveza, moje slobodno vrijeme pripadalo je samo mjestu na kojem se uspijevam jednako odmoriti koliko i naraditi. No, ispunjenost i mir kojima me ovo mjesto ispunjava, ne može se usporediti ni sa čime. A upravo to mi je u posljednje vrijeme prijeko potrebno.


Volim naš vrt i cvjetnjak. Zahvalna sam što ga imamo i još uvijek mi se na trenutke to ne čini kao stvarnost. Posebice u periodu najbogatijeg cvjetanja, kada se priroda čini kao u bajci.


Svaka je sezona specifična i još ih se nije naredalo dovoljno u mojoj praksi kako bih se znala nositi sa svim mogućim izazovima. Ovo je ljeto bilo vruće i sušno, sa nekim sam se vrstama cvijeća susrela po prvi puta u uzgoju, poneko je procvjetalo u neočekivanim bojama. Kao i život - neizvjestan i pun iznenađenja i izazova.


Mogu reći kako su se unatoč izazovima, moji snovi sa početka cvjetne sezone ostvarili i kako sam i ove godine imala čast krasiti našu svakodnevicu, za mene, najljepšim cvjetnim vrstama koje su mi dale vjetar u leđa za još veće snove.







That dream was planted in your heart for a reason


bottom of page