Ode to simple and magic living

Hvala vam od srca što ste ovdje i dobrodošli u moj mali svijet jednostavnog i svjesnijeg življenja. 

Živjeti jednostavno, mirno, ali magično i svjesno znači:

- pronaći svoju svrhu 

- čuvati svoje zdravlje

- njegovati pozitivne misli i pozitivno djelovati

- živjeti u skladu s prirodom i netoksično

- čuvati okoliš kojeg smo posudili od prijašnjih generacija i koji prepuštamo našoj djeci

- živjeti etično

- živjeti u zahvalnosti

- živjeti održivo

- živjeti i odgajati svjesno

- raditi na sebi

- dijeliti svoja znanja 

- vidjeti ljepotu u svakodnevnim, malim stvarima

- živjeti optimistično i sretno

Odabrati miran i jednostavan stil života ne mora podrazumijevati život u određenom dijelu grada ili sela. Takav stil života nema svoj poseban oblik u koji se uklapamo ili ne uklapamo. On se svodi na svjestan život i odabir naše svrhe prije svega. On ruši potrebu za imanjem svega što se imati može kao i za procjenom osobe prema onome što posjeduje. On pojednostavljuje našu svakodnevicu i ističe ono što je doista važno. On čuva naše zdravlje i njeguje odnose sa onima koje volimo, te poštivanje ljudi koji nas okružuju. Unosi razum, ali i osjećaje. Za takav način života uvijek postoji vrijeme i mjesto i koliko god se za nekog činio izazovan, vjerujte, nije. Jednostavan život je svjestan život. On se ne postiže. On je putovanje i nešto što se njeguje cijeli život.

Sve što ćete pročitati ovdje rezultat je mog svakodnevnog putovanja. Smatram kako svi zaslužujemo živjeti sretan i kvalitetan život i upravo iz tog razloga isto sam odlučila dijeliti s vama.

Nadam se da ću vas barem malo inspirirati i potaknuti na razmišljanje možete li učiniti još nešto što bi u vaš život unijelo još više sreće i zadovoljstva.

Sa srcem,

Irena