top of page
poppy.jpg

Ask yourself:

Čuvate li dovoljno svoje zdravlje i zdravlje vaše obitelji?

Jeste li svjesni što unosite u svoj organizam? 

Čime čistite dom?

Što stavljate na svoju i kožu vaše djece?

Koliko ste puta uzeli u ruke deklaraciju proizvoda koje koristite na dnevnoj bazi?

Kako reagirate na stres i imate li kontrolu nad svojim emocijama i reakcijama?

Osluškujete li svoje tijelo? 

Osjećate li se dobro?

Smells like home

Kada sam sama sebi postavila ova pitanja, odgovori su bili poražavajući. To je ujedno bio i trenutak kada sam se odlučila na uvođenje promjena u svoj život i svjestan odabir proizvoda za svoju obitelj koje ćemo koristiti na dnevnoj bazi. Mjesto odakle sam krenula na ovo putovanje jest naš dom. 

Dom je utjelovljenje našeg načina života i nas samih. To je mjesto koje okuplja naše najdraže i na kojem se osjećamo sigurno. To je utočište koje volimo i gdje volimo, mjesto odakle započinjemo naš dan i gdje ga završavamo, središte odgajanja naše djece i zajedničko igralište. Sve to je razlog zašto sam baš odavde započela svoju priču o promjeni - o promjeni ka svjesnijem razmišljanju i djelovanju, a sve sa ciljem kako bih svojim najmilijima omogućila ne samo zdrav i sretan dom, već i aktivno utjecala na kvalitetnu budućnost naše djece.  

Stvaranje doma i života bez kemikalija proces je koji traje postupno. Najvažnije je odvažiti se i odlučiti na prvi korak kojim on započinje.

Nurture yourself

natural.jpg

Naš je organizam pun osjeta i reagira na svaki podražaj htjeli mi to ili ne.

Naš će organizam  uvijek ugodno reagirati na prirodne materijale, ugodnu svjetlost, ugodan miris i svako odstupanje u nekom neprirodnom, umjetnom i sintetičkom smjeru naš će organizam povesti u neugodan osjećaj.

Miris je vrlo važan dio zdravog življenja, stoga za poboljšanje kvalitete života uvelike doprinosi svakodnevna upotreba eteričnih ulja.  

Eterična ulja su hlapljive tekućine koje se destilacijom ili tiještenjem dobivaju iz biljaka, te je za upotrebu vrlo važna njihova kvaliteta. 

Upotreba kvalitetnih, čistih eteričnih ulja može postići ravnotežu i sklad čitavog organizma. Njihovu moć na svim razinama ljudskog bića dokazuje i aromaterapija - komplementarna grana medicine koja ih primjenjuje u svrhu poboljšanja stanja čovjekova bića na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj ili duhovnoj razini.

Prilikom odabira eteričnih ulja, važno je odabrati ulja sa certifikatom, te ispravnim oznakama na etiketama. Ukoliko vam je važno što stavljate na svoju kožu, čitajte oznake na etiketama koje dokazuju sastav, kvalitetu i proizvodni proces kojim su dobivena te proporcionalno tome su i vrednovana. Eterična ulja niske cijene najčešće su sintetička i razrijeđena. Upotrebom takvih ulja nećete postići rezultate kojima težite.

 

Za svoju obitelj odabrala sam eterična ulja tvrtke koja na tržištu eteričnih ulja uspješno posluje nešto više od 25 godina i vrlo transparentno daje uvid u proces njihove proizvodnje primjenjujući svoj koncept Sead to Seal. 

bottom of page