top of page

Make the first step and live more magic

Start paket - osmišljen za jednostavan početak 

Najjednostavniji način za započeti sa uvođenjem prirode u Vaš dom i podizanje kvalitete življenja jest putem Start paketa - paketa dizajniranog i osmišljenog kako bi nam svima omogućio čim lakši i jednostavniji početak.

Ovisno o vašim potrebama, postoji nekoliko različitih setova od kojih je svakako najpopularniji onaj koji se sastoji od difuzora i 12 pomno odabranih bočica eteričnih ulja koja zadovoljavaju sve potrebe jedne obitelji kada je u pitanju podrška zdravlju. Osim tog seta, u ponudi možete pronaći i NingXia Start Paket koji je namijenjen svima onima koji žele podržati svoje zdravlje iznutra te Thieves Start Paket koji je pak idealan za sve one kojima je fokus na zamjeni sredstava za čišćenje i održavanje kućanstva, te djeci omiljeni dječji Start Paket sa sova difuzorom.

Kada je riječ o Start paketu sa eteričnim uljima, set uključuje difuzor po odabiru i 12 eteričnih ulja koja zadovoljavaju sve potrebe jedne obitelji. Sam mu naziv govori, to je pomno osmišljen paket koji Vam omogućuje početak primjene eteričnih ulja u Vašem svakodnevnom životu, kao i mogućnost transformacije u low tox način življenja.

Zašto eterična ulja i difuzor?

Eterična ulja su puno više od samo ugodnih mirisa u vašem domu. Eterična ulja su visokokoncentrirane hlapljive i biološki aktivne tvari koje se dobivaju na nekoliko različitih načina iz različitih dijelova biljaka. Prava eterična ulja su 100% čista i prirodna, ali kao takva su i jako moćna zbog svoje biološke aktivnosti i kompleksne kemijske strukture koja im omogućuje različito djelovanje na različite stanice, organe i organske sustave u našem tijelu. Eterična ulja se već stoljećima koriste u svrhu poticanja zdravlja tijela i uma kao i u trenucima kada našem organizmu treba dodatna podrška što su ujedno i trenuci kada obično posežemo za sintetičkim proizvodima koji su često prepuni štetnih kemikalija. Odlučiti u svoj dom inkorporirati eterična ulja visoke kvalitete zapravo znači okrenuti jednu novu stranicu i približiti se prirodi na jedan zanimljiv i veoma učinkovit način.

Koja eterična ulja dolaze u Start paketu?

U Start Paketu s Dewdrop, Desert Mist i Aria difuzorom dolazi isti set ulja dok poseban set dolazi u dječjem Start Paketu o kojem više detalja možete pročitati ovdje.

Lavanda - jedno od onih ulja koje možete koristiti svaki dan. Izvrsna je za sve difuzor kombinacije, osobito kada se želite opustiti. Možete ju koristiti u proizvodima za njegu kože i kose, a sigurna je i za najmanje članove obitelji. 

Naranča - ima blag i ugodan, citrusni miris koji potiče dobro raspoloženje. Koristite ju u difuzoru samu ili kombinirajte sa ostalim eteričnim uljima, posebice lavandom i tamjanom za opuštanje. Idealna je za dnevne i večernje difuzor kombinacije, a dovoljno je nježna i za najmlađe.

Limun - može se koristiti za čišćenje svih masnoća. Idealan je za jutarnje i dnevne difuzor kombinacije za razbuđivanje i koncentraciju. U kombinaciji s Purification blendom idealan je za pročišćavanje zraka u prostoru. Isprobajte ga u difuzoru s pepermintom i lavandom, dodajte koju kap Stress Away ili naranču za eksploziju citrusnih nota u vašem domu.

Tamjan - prizemljujuće ulje koje će se savršeno uklopiti u vašu večernju rutinu i trenutke mira. Isprobajte ga u difuzoru s lavandom, kopaibom ili narančom. Dodajte par kapi i u svoju kremu za lice ili diy serum s jojobinim ili V6 uljem. U kombinaciji s R.C. blendom podrška je dišnom sustavu.

Copaiba - blago eterično ulje balzamičnog mirisa koje djeluje kao ulje pojačivač što znači da pojačava svojstva drugih ulja. Možete je kombinirati s lavandom, tamjanom i blendom Thievs, a odlična je podrška zdravom snu i imunološkom sustavu kao i koži pa je možete koristiti u svim proizvodima za njegu kože.

Peppermint - eterično ulje paprene metvice osvježavajućeg je mirisa i idealno za jutarnje difuzor kombinacije kada se želite razbuditi, podići koncentraciju i fokus. Kombinirajte ga s limunom, Stress Away blendom, lavandom ili R.C. blendom. Osim toga, odličan je za podršku probavnom sustavu kao i kostima i mišićima pa ga možete koristiti i razrijeđenog na koži.

R.C. - blend za podršku disanju. Primijenite ga u difuzoru samog ili u kombinaciji s lavandom. Osvježavajućeg je mirisa pa ga možete uključiti i u dnevne difuzor kombinacije ili pak napraviti roller s lavandom kojeg ćete nanositi na prsa i sinuse kad osjetite potrebu. 

Vanilija - sa svojim toplim, bogatim, nježno slatkastim mirisom, vanilija je jedan od najpopularnijih mirisa na svijetu. Svojom njegujućom i uravnoteženom aromom, pobuđuje ugodne osjećaje kada se primjenjuje na koži. Može se kombinirati sa čitavom ponudom ostalih eteričnih ulja, stvarajući time prirodno opuštajuću atmosferu. Sastavni je dio i najpoznatije kombinacije iz Start paketa - Stress Away, a također i mnogih prirodnih parfema.

Stress Away - zovemo ga godišnjim odmorom u bočici. Koristite ga u difuzoru kada god se želite opustiti. Odličan je u kombinaciji s citrusima, pepermintom ili lavandom. Ovo je jedino ulje iz Start paketa koje u sebi ima bazno ulje pa ga možete koristiti na koži bez razrjeđivanja. Nataknite roller nastavak kojeg ste dobili u svom Start paketu i vaš parfem za emocionalnu podršku je spreman. 

DiGize - mješavina za podršku probavnom sustavu. Razrijedite ga u baznom ulju i kružnim pokretima lagano umasirajte na područje trbuha kada god osjetite potrebu. Ovaj proces možete ponavljati nekoliko puta dnevno, ovisno o potrebi. Koristiti ga možete i u difuzoru samog ili u kombinaciji s citrusima, a možete napraviti i roller za podršku probavi s desetak kapi ovog blenda i baznim uljem. 

Purification - stavite u difuzor nakon kuhanja, kada čistite ili kad god osjetite potrebu za dubinskim čišćenjem zraka u prostoru. Odličan je i u spreju za osvježavanje prostora i tekstila. Koristan je i u njezi problematične kože pa ga možete dodati u kremu ili koristiti na nepravilnostima kože po potrebi.

Thieves - miriše kao božićno jutro, a izvrsna je podrška imunološkom sustavu. Koristite ga u difuzoru nekoliko puta tjedno u kombinaciji s narančom, limunom ili pepermintom. Možete napraviti i roller za imunitet uz dodatak kopaibe i limuna kojge ćete nanositi na stopala 1-2 puta dnevno. 

Svaka od ovih bočica ima cca 90 kapi. U difuzor ćete stavljati svega 3-7 kapi što znači da vam ovaj set zbilja može dugo trajati. Uz njega ćete dobiti i jedan roller nastavak, korisne materijale, bočice za uzorke i dva paketića našeg NingXia Red napitka od goji bobica iz pokrajine NingXia u Kini.

bottom of page