top of page

Fall favorites



Dolaskom jeseni i hladnijih dana, najbitnije je pripremiti ormare primjerenom odjećom za malene. Pri tome se vodim nabitnijim, da odjeća bude topla, ali i ugodna za nošenje. Vrlo su mi bitni prirodni materijali, tim više što oboje djece ima problema sa atopijskim dermatitisom i ne podnose umjetne materijale na koži. Vrlo je važno da dječja koža diše i da se ne ugrijava previše kako se uslijed znojenja ovaj kožni problem ne bi pogoršao. Izrazito je bitno djecu oblačiti slojevito kako bi lakše prevladali prelaske iz različitih temperatura što je čest slučaj tijekom ovog prijelaznog perioda u godini.


U Stelinom ormaru zna se pronaći i pokoji komad Ivanove odjeće, ali ga nadopunjujemo i lijepim komadima za male curice. Pri tome odabiremo prirodne materijale, što je najvažniji uvjet, ali i privlačne, pastelne tonove koji se mogu lijepo kombinirati.

Ove smo sezone pronašli par preslatkih komada iz Zarine kolekcije za malene djevojčice u pastelno rozim / ljubičastim tonovima.


Stela sada već pomalo i sama odabire što joj se sviđa. Često nam ukusi i odstupaju, no ovu je kombinaciju zavoljela na prvu, baš kao i ja.



bottom of page