Make the first step and live more magic

Start paket

Najbolji mogući način za započeti sa uvođenjem prirode u Vaš dom jest Start paket - set koji uključuje difuzor po odabiru i 12 eteričnih ulja koja zadovoljavaju sve potrebe jedne obitelji. Sam mu naziv govori, to je pomno osmišljen paket koji Vam omogućuje početak primjene eteričnih ulja u Vašem svakodnevnom životu, kao i mogućnost transformacije u low tox način življenja.

Ulja koja u paketu dolaze vrhunske su kvalitete, proizvedena prema najvišim standardima.

Set ulja u Start paketu čine:

 

1.  Lavanda 

2.  Copaiba

3.  Peppermint

4.  Orange

5.  Lemon

6.  Frankinsence

7.  R.C.

8.  Stress Away

9.  Purification

10. PanAway

11.  DiGize

12. Thieves

Osim navedenog, Start paket također sadrži dva paketića NingXia Red superfood napitka, aromaglide roller fitment nastavak za bočicu uz pomoć kojeg ćete ulja lako nanositi na kužu, kao i malene staklene bočice za dijeljenje uzoraka ulja s onima koje volite.

1/1

Essential Rewards program

Essential Rewards program je mjesečni program vjernosti osmišljen za sve one koji žele da im Start paket bude samo prvi korak na putu prema domu bez kemikalija i koji planiraju raditi mjesečne narudžbe za sebe, svoje ukućane i svoj dom. 

Pogodnosti Essential Rewards programa:

1. mjesečna narudžba jednostavno se obrađuje automatski, te se željeni proizvodi za taj mjesec isporučuju po povoljnijoj cijeni dostave na odabrani datum u mjesecu

2. sa svakom mjesečnom narudžbom u vrijednosti od 50 PV (cca 60 eur) sakupljaju se bodovi koji se mogu zamijeniti za besplatne proizvode

3. ovisno o veličini narudžbe, moguće je ostvariti pravo i na besplatne proizvode koji se automatski dodaju u narudžbu (do 9 proizvoda)

4. tijekom prva tri mjeseca za svaku se narudžbu dobiva 10% natrag u obliku bodova. Nakon tri mjeseca taj se postotak penje na 20% , a nakon 23 mjeseca na čak 25%

 

5. za svaka tri mjeseca članstva, dobiva se besplatno ulje na poklon

6. članstvo u Essential Rewards programu je samo opcija, ne i obaveza. Ukoliko poželite prestati biti članom, u bilo kojem trenutku možete zatražiti promjenu kontaktirajući korisničku podršku. Jednako tako, ukoliko poželite postati članom, uvijek se možete priključiti i napraviti veliki korak na putu ka zdravijoj promjeni.

1/1

Make the first step and live more magic

© Our lovely stories 2019.