Make the first step and live more magic

Start paket - osmišljen za jednostavan početak 

Najjednostavniji način za započeti sa uvođenjem prirode u Vaš dom i podizanje kvalitete življenja jest putem Start paketa - paketa dizajniranog i osmišljenog kako bi nam svima omogućio čim lakši i jednostavniji početak.

Ovisno o vašim potrebama, postoji nekoliko različitih setova od kojih je svakako najpopularniji onaj koji se sastoji od difuzora i 12 pomno odabranih bočica eteričnih ulja koja zadovoljavaju sve potrebe jedne obitelji kada je u pitanju podrška zdravlju. Osim tog seta, u ponudi možete pronaći i NingXia Start Paket koji je namijenjen svima onima koji žele podržati svoje zdravlje iznutra te Thieves Start Paket koji je pak idealan za sve one kojima je fokus na zamjeni sredstava za čišćenje i održavanje kućanstva.

Kada je riječ o Start paketu sa eteričnim uljima, set uključuje difuzor po odabiru i 12 eteričnih ulja koja zadovoljavaju sve potrebe jedne obitelji. Sam mu naziv govori, to je pomno osmišljen paket koji Vam omogućuje početak primjene eteričnih ulja u Vašem svakodnevnom životu, kao i mogućnost transformacije u low tox način življenja.

Ulja koja u paketu dolaze vrhunske su kvalitete, proizvedena prema najvišim standardima.

Set ulja u Start paketu čine:

 

1.  Lavanda 

2.  Copaiba

3.  Peppermint

4.  Orange

5.  Lemon

6.  Frankinsence

7.  R.C.

8.  Stress Away

9.  Purification

10. PanAway

11.  DiGize

12. Thieves

Osim navedenog, Start paket također sadrži dva paketića NingXia Red superfood napitka, aromaglide roller fitment nastavak za bočicu uz pomoć kojeg ćete ulja lako nanositi na kožu, kao i malene staklene bočice za dijeljenje uzoraka ulja s onima koje volite. Cijena Start paketa ovisi o difuzoru kojeg odaberete u paketu.

1/1

Postoje dvije opcije za naručivanje. Jedna je obična narudžba ili ‘One Time Order’, a druga je opcija učlanjenje u Essential Rewards, mjesečni program vjernosti koji je osmišljen za sve koji žele da im Start Paket bude samo prvi korak u izbacivanju štetnih kemikalija. To je ujedno i opcija koju od srca preporučam svima jer je zaista najjednostavniji i najisplativiji način kojim dugoročno štedimo, ostvarujemo brojne pogodnosti i postepeno mijenjamo proizvode koji su štetni za puno zdravije i kvalitetnije alternative. Osim eteričnih ulja, u asortimanu se nalaze proizvodi za njegu tijela i osobnu higijenu, proizvodi za čišćenje i održavanje kućanstva, proizvodi za bebe i djecu, dekorativna mineralna šminka, nadomjesci prehrani i više. Učlanjenjem u Essential Rewards prilikom svake kupovine dobijete 10% natrag u obliku bodova koje možete mijenjati za proizvode po izboru. Nakon vaše treće narudžbe, taj postotak se penje na 20%, svaka tri mjeseca dobijete jedno ulje na poklon, a ovisno o veličini vaše narudžbe, na mjesečnoj bazi možete dobiti i do sedam dodatnih proizvoda potpuno besplatno. Ono što ja najviše volim kod ER-a su upravo jednostavnost i ušteda vremena koju mi pruža uz, naravno, sigurnost da znam da su proizvodi koje imam i koristim doma sigurni za mene i moju obitelj.

1/2

Essential Rewards program

Essential Rewards program je mjesečni program vjernosti osmišljen za sve one koji žele da im Start paket bude samo prvi korak na putu prema domu bez kemikalija i koji planiraju raditi mjesečne narudžbe za sebe, svoje ukućane i svoj dom. 

Pogodnosti Essential Rewards programa:

1. mjesečna narudžba jednostavno se obrađuje automatski, te se željeni proizvodi za taj mjesec isporučuju po povoljnijoj cijeni dostave na odabrani datum u mjesecu

2. sa svakom mjesečnom narudžbom u vrijednosti od 50 PV (cca 60 eur) sakupljaju se bodovi koji se mogu zamijeniti za besplatne proizvode

3. ovisno o veličini narudžbe, moguće je ostvariti pravo i na besplatne proizvode koji se automatski dodaju u narudžbu (do 9 proizvoda)

4. tijekom prva tri mjeseca za svaku se narudžbu dobiva 10% natrag u obliku bodova. Nakon tri mjeseca taj se postotak penje na 20% , a nakon 23 mjeseca na čak 25%

 

5. za svaka tri mjeseca članstva, dobiva se besplatno ulje na poklon

6. članstvo u Essential Rewards programu je samo opcija, ne i obaveza. Ukoliko poželite prestati biti članom, u bilo kojem trenutku možete zatražiti promjenu kontaktirajući korisničku podršku. Jednako tako, ukoliko poželite postati članom, uvijek se možete priključiti i napraviti veliki korak na putu ka zdravijoj promjeni.

1/1