top of page

Opcije naručivanja

Postoje dvije opcije za naručivanje. Jedna je obična narudžba ili ‘One Time Order’, a druga je opcija učlanjenje u Essential Rewards, mjesečni program vjernosti koji je osmišljen za sve koji žele da im Start Paket bude samo prvi korak u izbacivanju štetnih kemikalija. To je ujedno i opcija koju od srca preporučam svima jer je zaista najjednostavniji i najisplativiji način kojim dugoročno štedimo, ostvarujemo brojne pogodnosti i postepeno mijenjamo proizvode koji su štetni za puno zdravije i kvalitetnije alternative. Osim eteričnih ulja, u asortimanu se nalaze proizvodi za njegu tijela i osobnu higijenu, proizvodi za čišćenje i održavanje kućanstva, proizvodi za bebe i djecu, dekorativna mineralna šminka, nadomjesci prehrani i više. Učlanjenjem u Essential Rewards prilikom svake kupovine dobijete 10% natrag u obliku bodova koje možete mijenjati za proizvode po izboru. Nakon vaše treće narudžbe, taj postotak se penje na 20%, svaka tri mjeseca dobijete jedno ulje na poklon, a ovisno o veličini vaše narudžbe, na mjesečnoj bazi možete dobiti i do sedam dodatnih proizvoda potpuno besplatno. Ono što ja najviše volim kod ER-a su upravo jednostavnost i ušteda vremena koju mi pruža uz, naravno, sigurnost da znam da su proizvodi koje imam i koristim doma sigurni za mene i moju obitelj.

Ovime ujedno započinje i vaše low-tox putovanje, a ja sam tu otvorena srca za pomoć i vjetar u leđa na svakom vašem koraku.

 

 

Essential Rewards program

Essential Rewards program je mjesečni program vjernosti osmišljen za sve one koji žele da im Start paket bude samo prvi korak na putu prema domu bez kemikalija i koji planiraju raditi mjesečne narudžbe za sebe, svoje ukućane i svoj dom. 

Pogodnosti Essential Rewards programa:

1. mjesečna narudžba jednostavno se obrađuje automatski, te se željeni proizvodi za taj mjesec isporučuju po povoljnijoj cijeni dostave na odabrani datum u mjesecu

2. sa svakom mjesečnom narudžbom u vrijednosti od 50 PV (cca 60 eur) sakupljaju se bodovi koji se mogu zamijeniti za besplatne proizvode

3. ovisno o veličini narudžbe, moguće je ostvariti pravo i na besplatne proizvode koji se automatski dodaju u narudžbu (do 9 proizvoda)

4. tijekom prva tri mjeseca za svaku se narudžbu dobiva 10% natrag u obliku bodova. Nakon tri mjeseca taj se postotak penje na 20% , a nakon 23 mjeseca na čak 25%

 

5. za svaka tri mjeseca članstva, dobiva se besplatno ulje na poklon

6. članstvo u Essential Rewards programu je samo opcija, ne i obaveza. Ukoliko poželite prestati biti članom, u bilo kojem trenutku možete zatražiti promjenu kontaktirajući korisničku podršku. Jednako tako, ukoliko poželite postati članom, uvijek se možete priključiti i napraviti veliki korak na putu ka zdravijoj promjeni.

Evo kako se možete registrirati, napraviti svoju narudžbu i odabrati mene za vašeg mentora!

Želiš li prisustvovati uljnim radionicama za više znanja i bolji doživljaj?
Predbilježi se ovdje!

Together we can do great things

                                                                                                       Mother Teresa

yl.jpg
bottom of page