top of page

Waiting for Christmas and our gingerbread house



Obzirom na cjelokupnu situaciju, ove smo godine započeli ranije sa pripremama za nadolazeći blagdan Božića. Izvadili smo kutije sa ukrasima iz ranijih godina, nabavili novih ukrasnih papira i zajednički napravili još novih ukrasa. Tutorijal za izradu kuglica od papira koje smo ove godine izrađivali možete pročitati na portalu Supermame. Tamo se nalazi i tutorijal od protekle godine kada smo se zabavljali izradom zvijezda od papira.


Razlog ranijim pripremama za Božić jest upravo u stvaranju ugodnog okružja, druženju i zabavi unutar naše male obitelji. Željeli smo osjetiti sreću i radost te ovu tužnu svakodnevicu prebroditi pozitivnim mislima, nadom i svojim skromnim doprinosom u kreiranju ideja kojima bismo zaposlili malene glavice i ručice te ispunili ta mala srca radošću i iščekivanjem.


Jedna od ideja je bila i napraviti našu gingerbread kućicu koja će nam biti slatka dekoracija u kuhinji ovih dana. Sreća što je tijesto toliko otvrdnulo da ju je naprosto nemoguće pojesti, što je i razlogom zbog kojeg će naša kućica uspjeti dočekati blagdane Božića i Nove godine u jednom komadu :)











Donosim vam recept po kojemu smo izradili tijesto i ukrase na našoj kućici. Odlučite li se isprobati ga, svakako javite kako vam je ispala.



bottom of page