top of page

Numero 74


Kada je riječ o odabiru branda,  nastojim birati upravo one koji imaju svoju priču.  Priču koja se ne odnosi na isključivo stjecanje profita, već priču o ljubavi prema poslu, vizionarstvu, humanom postavljanju poslovanja, kreativnosti, društvenoj odgovornosti i očuvanju okoliša, a samim time  i priču o zadovoljstvu cijele zajednice.

Jedan od takvih primjera je Numero 74. Zahvaljujući vedrom i pozitivnom duhu osnivačice Tare, njenoj ljubavi prema najmlađima i neiscrpnoj mašti unutarnjeg djeteta, osvanula je ideja za stvaranjem tekstilnih proizvoda od prirodnih materijala namijenjenih prvenstveno djeci, ali i odraslima. Vodeći se srcem, proizvodnja je osmišljena u obliku radionica na Tajlandu, mjestu koje je bogato pamukom, te znanjem i iskustvom domicilnih žena, ali još uvijek netaknuto modernim tehnologijama i robotima u proizvodnji. Izrada proizvoda odvija se upravo u prijateljskoj, opuštenoj atmosferi gdje postoji sloboda organizacije posla.  Boemske kreacije od prirodnih materijala izrađuju se bez ikakvog pritiska norme ili gabarita, a od strane zajednica žena od kojih je svaka stručnjak u svom dijelu posla. Svaki komadić je jedinstven, izrađen sa potpunom predanošću i ljubavlju, a svatko tko se susreo sa njihovim proizvoda, sigurna sam kako je to i osjetio.


"Numero 74 is a wonderful human adventure fuelled by a great synergy, which goes beyond borders. We are a family bound by respect and loving kindness, where we are fulfilled by what we do."




bottom of page