top of page

Polica privatnosti

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobnim podacima smatraju se podaci koji Vas identificiraju (ime, prezime, adresa e-pošte i sl.). Ourlovelystories.com ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada ste ih Vi učinili izričito dostupnima (npr. slanjem e-maila, ispunjavanjem obrasca za kontakt, komentiranjem na stranici i sl.), čime dajete dozvolu za njihovo korištenje u niže navedene svrhe.

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici prikupljaju se podaci prikazani u formi komentara.

Kontakt forme

Korištenje osobnih podataka

Ourlovelystories.com koristit će Vaše osobne podatke za potrebe tehničkog upravljanja internetskim stranicama i analize preferenci. Cilj korištenja Vaših osobnih podataka u ovome smislu je način da Vam se omogući pristup informacijama te za potrebe komunikacije s Vama.

Politika vezana uz korištenje i pohranjivanje kolačića (cookies)

Ourlovelystories.com koristi kolačiće. Kolačići su malene tekst datoteke koje se spremaju na Vaše računalo ili mobilni uređaj od strane web stranice koju posjećujete. Pohranjivanje kolačića omogućuje web stranici da prepozna Vaše računalo/mobilni uređaj prilikom sljedećeg posjeta stranici. 

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe te za funkcioniranje svih značajki internetske stranice kao i boljeg korisničkog iskustva. Spomenuti kolačići mogu biti stalni kolačići što znači da ostaju na računalu korisnika pohranjeni i nakon posjeta stranici ili privremeni što znači da se pohranjuju samo prilikom posjeta.

Kolačići Vam također omogućuju mogućnost prijave na web stranicu ili da se Vaše postavke (poput jezika ili lokacije) pohrane. 

Kolačićima trećih strana (npr. Google Analytics itd.) ourlovelystories.com se koristi za dobivanje statističkih podataka o broju posjećenosti, vremenu zadržavanja te općenito načinu upotrebe web stranice ourlovelystories.com. Navedeni podaci uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i ostale standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom obliku. Kolačići ne pohranjuju Vašu adresu e-pošte, telefonski broj i slično niti izrađuju profil korisnika koji bi se mogao pratiti putem kolačića. 

Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, možete ih u svakom trenutku izbrisati ili trajno isključiti na Vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojeg koristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojeg koristite.

Veze s drugim stranicama

Predmetna politika privatnosti i politika korištenja kolačića odnosi se na stranicu ourlovelystories.com. Stranice ourlovelystories.com mogu sadržavati poveznice s drugim davateljima usluga te se na te stranice ova politika ne odnosi. Prilikom napuštanja stranica ourlovelystories.com molimo Vas da se upoznate s politikom privatnosti stranica na koje odlazite.

bottom of page