top of page
welcome.JPG

Beskrajno sam sretna što ste se odlučili na vaše low- tox putovanje i hvala vam od srca što ste me odabrali za vašeg mentora i suputnika.

Evo kako se možeš registrirati i napraviti svoju prvu narudžbu:

Važna napomena: ukoliko te samo zanimaju proizvodi i cijene, ne moraš prolaziti kroz proces regsitracije. Samo posjeti web stranicu, a cjenik se nalazi ovdje. Ove korake slijediš tek kada si 100% spremna za svoju prvu narudžbu!

1. Definiraj što točno želiš naručiti. Što se samog načina narudžbe tiče, postoje dvije opcije. One Time narudžba i Essential Rewards narudžba. Ja ti od srca preporučujem ovo drugo zbog brojnih pogodnosti (povoljnija poštarina, mogućnost ostvarivanja prava na besplatne proizvode (mi ih zovemo ‘promosi’) + ovo je idealna opcija za tebe koja planiraš nastaviti ulagati u svoje zdravlje i koja već sada znaš da će ti ovo biti samo prva u nizu narudžbi. Uz mene kao mentora i našu zajednicu, sigurna sam da će ovo biti početak jedne lijepe priče u kojoj ćemo ti pomoći da dobiješ točno ono što želiš: zdravu, sigurnu i mirnu oazu za sebe i svoje najmilije. Ukoliko se odlučiš za ER, uvijek se možeš u bilo kojem trenu isključiti bez ikakvih posljedica. Više informacija o ER programu potraži ovdje. Isto tako, ukoliko sada odabereš ‘One Time’ narudžbu, uvijek se naknadno možeš priključiti na ER. Sve opcije su uvijek otvorene i sve možeš prilagoditi sebi i svojim potrebama!

2. Klikni na ovaj link. Cijeli proces bi ti automatski trebao biti na hrvatskom jeziku. Ukoliko si u nekoj drugoj zemlji, klikni na ovaj link, odaberi svoju zemlju i jezik na kojem želiš da ti bude proces. U ovom slučaju, moj referentni broj ćeš morati unijeti naknadno.

3. Preskoči odabir početnog kompleta (isti ćemo odabrati naknadno) i na drugom koraku klikni ‘ne’ (ovo ćemo također odraditi kasnije) te pod ‘nastavak upisa’ klikni ‘dalje’.

4. Klikni ‘da’ kod obavijesti o kolačićima i na idućem koraku ispuni osobne podatke; kada si gotova, potvrdi adresu i klikni ‘nastavak’. Odaberi svoje korisničko ime, lozinku i svoj PIN broj (on će ti trebati kod kontaktiranja korisničke i bilo kakvih modifikacija u narudžbama i slično); ponovno klikni ‘nastavite’. Pod podaci o obradi provizije klikni ‘pojedinac’. Ukoliko se želiš registrirati kao pravna osoba, vrati se na osobne podatke i u adresu dodaj OIB firme (npr: pod ime i prezime stavi ime firme (npr: ime DOBRA prezime HRANA D.O.O.), zatim pod podatke za obradu provizije označi 'poslovanje' i upiši OIB firme/obrta); klikni ‘nastavi’. Pod podaci o sponzoru i upisivaču klikni ‘preporučio me partner brenda i imam njegov broj’ i zatim, ukoliko ti već nije upisan, u oba polja unesi ovaj 21904008. Klikni ‘nastavak’. Za kraj registracije, potvrdi uvjete i odredbe i klikni ‘nastavak’ i zatim ‘prihvaćanje i nastavak’.

5. Sada slijedi onaj uzbudljivi dio: tvoja narudžba!

OPCIJA JEDAN - ESSENTIAL REWARDS: Ukoliko si se odlučila za Essential Rewards, s lijeve strane klikni na ‘essential rewards’. Označi kućicu ‘klikom opcije pridruži se odmah shvaćam da imam rok za otkazivanje narudžbe od 14dana’ i zatim ‘pridružite se odmah’. U ‘naziv ili broj proizvoda’ kućici upiši ‘premium starter kit’ i odaberi onaj kojeg želis—ovisno o difuzoru; pobrini se samo da pored imena stoji HR kod kako bi ti materijali bili na našem jeziku ili odaberi koji god jezik želiš. S desne strane klikni ‘dodavanje proizvoda’ i zatim na istom mjestu klikni ‘prikaz sažetka narudžbe’ + ‘spremanje mjesečne narudžbe’ (napomena: ovo znači spremanje narudžbe za ovaj mjesec, ne za svaki mjesec). Zatim odaberi način dostave: standard autoship ili, ukoliko paket želiš osobno preuzeti u Dugopolju—Croatia willcall; klikni ‘sljedeci korak’ i odaberi datum dana obrade narudžbe(ostavit današnji da narudžba već sutra bude poslana). Nakon toga klikni ‘dodajte novu opciju plaćanja’, upisi podatke sa svoje kartice (Visa, MasterCard, Paypal), obavi predautorizaciju ukoliko te banka to bude tražila i klikni 'spremanje promjena’.

OPCIJA DVA - JEDNOKRATNA NARUDŽBA: Ukoliko želiš jednokratnu narudžbu, klikni ‘jednokratna narudžba’ s lijeve strane. U ‘naziv ili broj proizvoda’ kućici upiši ‘premium starter kit’ i odaberi onaj kojeg želiš—ovisno o difuzoru; pobrini se samo da pored imena stoji HR kod kako bi ti materijali bili na našem jeziku. Ako ne zeliš starter kit, upiši bilo koji drugi proizvod, ili istraži katalog. S desne strane klikni ‘dodavanje proizvoda’ te na istom mjestu klikni ‘prikaz sažetka narudžbe’ i zatim ‘plaćanje’. Zatim odaberi način dostave: standard non autoship ili, ukoliko paket zeliš osobno preuzeti u Dugopolju—croatia willcall; i zatim na slijedećem koraku dodaj novu opciju plaćanja’, upiši podatke sa svoje kartice(visa, mastercard, paypal), obavi predautorizaciju ukoliko te banka to bude trazila i završi svoju narudžbu.

6. To je to! Čim tvoja registracija bude dovršena i narudžba provedena, dobiti ćeš mail potvrde. Nakon toga, slijedi moj osobni mail dobrodošlice sa pomno odabranim materijalima za sam početak koji će ti pomoći naučiti kako koristiti ove proizvode i napraviti jednu veliku transformaciju svog doma i svog pristupa zdravlju.

Together we can do great things

                                                                                                       Mother Teresa

yl.jpg
bottom of page