Beskrajno sam sretna što ste se odlučili na vaše low- tox putovanje i hvala vam od srca što ste me odabrali za vašeg mentora i suputnika.

 

Svoj Start Paket možete naručiti u svega nekoliko koraka:

  1. Kliknite na ovaj link: bit.ly/ourlovelydrops
    Moj member ID je 21904008

  2. Zatim odaberite svoj Start Paket. Ovisno o vašim potrebama, postoji nekoliko različitih setova od kojih je svakako najpopularniji onaj koji se sastoji od difuzora i 12 pomno odabranih bočica eteričnih ulja koja zadovoljavaju sve potrebe jedne obitelji. Osim tog seta, u našoj ponudi možete pronaći i NingXia Start Paket koji je namijenjen svima onima koji žele podržati svoje zdravlje iznutra te Thieves Start Paket koji je idealan za sve one kojima je fokus na korištenju sredstava za čišćenje i održavanje kućanstva bez kemikalija.

  3. Idući korak nudi opciju učlanjenja u Essential Rewards program. Ukoliko želite iskoristiti sve pogodnosti programa vjernosti, kliknite ‘yes’. Pojaviti će vam se pitanje želite li da se ova narudžba računa kao vaša prva Essential Rewards narudžba i tu kliknite ‘yes’ da za svoj Starter Kit odmah dobijete 10% natrag u obliku bodova! Ukoliko se ne želite učlaniti u Essential Rewards, na opciju učanjenja kliknite ‘no’ i preskočite idući korak.

  4. Treći korak je planiranje vaše iduće Essential Rewards narudžbe! Ovo je kao vaša ‘lista želja’ i tu ćete dodati stvari koje planirate naručiti u budućnosti. Ništa od proizvoda koje tu dodajete neće biti naplaćeni niti ih morate naručiti, sadržaj ove košarice kasnije možete mijenjati koliko vam srce želi! Kliknite na ‘choose from product catalog’ i ‘customize my monthly order’ nakon čega će vam se otvoriti stranica na kojoj ćete kliknuti ‘shop catalog’. U katalogu ćete pronaći proizvode koje biste voljeli naručiti u budućnosti.

  5. Kad ste završili s dodavanjem kliknite ‘save monthly order’ i ‘next’. Nakon toga će vas program vratiti korak unatrag gdje ćete samo na dnu stranice kliknuti next.

  6. Zatim ćete ispuniti svoj ‘memebership info’, pod commission processing information stavite ‘individual’ i zatim ‘agree and continue’.

  7. U posljednja dva koraka odabrati ćete svoju adresu za dostavu kao i način plaćanja (Visa, MasterCard, PayPal).

  8. I to je to! Čim vaša narudžba bude zaprimljena, poslati ću ti vam mail i paket dobrodošlice.

 

Ovime ujedno započinje i vaše low-tox putovanje, a ja sam tu otvorena srca za pomoć i vjetar u leđa na svakom vašem koraku.

Together we can do great things

                                                                                                       Mother Teresa

© Our lovely stories 2019.