Beskrajno sam sretna što ste se odlučili na vaše low- tox putovanje i hvala vam od srca što ste me odabrali za vašeg mentora i suputnika.

 

Svoj Start Paket možete naručiti u svega nekoliko koraka:

  1. Kliknite na ovaj link: bit.ly/ourlovelydrops
    Moj member ID je 21904008

  2. U gornjem desnom kutu odaberite svoju državu i jezik, a zatim pri dnu stranice kliknite na ‘enrol today’.

  3. Zatim odaberite svoj Start Paket. 

  4. Idući korak vam nudi opciju učanjenja u Essential Rewards program. Ukoliko to želite, kliknite 'yes'. Kada kliknete 'yes' pojaviti će vam se pitanje da li želite da vam se ova narudžba računa kao prva er narudžba i tu kliknite 'yes' da za svoj Start Paket odmah dobijete 10% natrag u obliku bodova! Ukoliko se ne želite učlaniti u Essential Rewards, na opciju učanjenja kliknite 'no' i preskočite idući korak. 

  5. Treći korak je planiranje vaše iduće Essential Rewards narudžbe! Ovo je kao vaša ‘lista želja’ i tu ćete dodati stvari koje planirate naručiti u budućnosti. Ništa od proizvoda koje tu dodate neće biti naplaćeni niti ih morate naručiti, sadržaj ove košarice kasnije možete mijenjati koliko vam srce želi! Kliknite na ‘choose from product catalog’ i ‘customize my monthly order’ nakon čega će vam se otvoriti stranica na kojoj ćete kliknuti 'shop catalog'.  U katalogu ćete pronaći proizvode koje biste voljeli naručiti u budućnosti. Kad ste završili s dodavanjem, kliknite ‘save monthly order’ i ‘next’. Nakon toga će vas program vratiti korak unatrag gdje ćete samo na dnu stranice kliknuti next.

  6. Zatim ćete ispuniti svoj ‘memebership info’, pod commission processing information stavite ‘individual’ i zatim ‘agree and continue’.

  7. U posljednja dva koraka odabrati ćete svoju shipping adresu kao i način plaćanja (Visa, MasterCard, PayPal). 

  8. To je to! Čim vaša narudžba bude zaprimljena, poslati ću vam mail dobrodošlice!

 

Ovime ujedno započinje i vaše low-tox putovanje, a ja sam tu otvorena srca za pomoć i vjetar u leđa na svakom vašem koraku.

Together we can do great things

                                                                                                       Mother Teresa

© Our lovely stories 2019.